Селскостопанска академия на Международното земеделско изложение АГРА 2023 г. 

21 февруари – 25 февруари 2023 г. 

Палата 6 на Международен панаир Пловдив 

В рамките на Международното земеделско изложение АГРА 2023 г. от 21 февруари до 25 февруари 2023 г. в Палата 6 на Международния Пловдивски панаир, Селскостопанска академия (ССА) и нейните 29 института и центрове ще участва с организиране на два типа събития:

  • 29 щанда за представяне на дейността, резултатите и продуктите от научната работа на изследователите от 29-те научни института и центрове – в периода 21 -25 февруари, 2023 г.;
  • 2 броя семинари за представяне резултатите от четиригодишната работа на екипите от изследователи на ССА в Националната научна програма „Здравословни храни за силна биоикономика и качество на живот“ (ННП-ХРАНИ) на 22 и  23 февруари, 2023 г. 
  • 1 брой семинар за представяне на резултатите от научната работа на изследователите от научните институти на ССА, работещи в научно направление „Животновъдство” на 24 февруари, 2023 г.

Събитията, организирани от ССА са насочени към фермери, експерти, изследователи, преработвателни на храни, студенти, ученици и любознателни граждани. Целта е да се насърчи професионалното общуване, обмяната на опит и идеи, и да се засили видимостта на продуктите и услугите предлагани от ССА.

Темите на срещите са резултатно ориентирани и имат за цел да представят научни разработки, представящи технологични и практически решения за внедряване в земеделските стопанства и/или бизнеса. Представянето и демонстрациите на технологии, сортове, линии, хранителни продукти, иновативни разработки ще се извърши от самите автори/ изобретатели/ изследователи и обхващат основните направления в сектора земеделие, храни и биоикономика. 

http://agriacad.bg

https://www.fair.bg/bg/event/2023/agra-2023#tab-event

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук