Разговор с министъра на земеделието Румен Порожанов

Наскоро браншовите организации връчиха на министър-председателя Декларация за подкрепа на „Силна ОСП след 2020 г.“ Във тази връзка екипът на oralo.bg посети министъра на земеделието Румен Порожанов, за да научи неговото мнение и становище по въпросите на Декларацията и развитието на страната в селското стопанство.

2 КОМЕНТАРИ


  1. Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/xn90ahjn/public_html/oralo.bg/wp-content/plugins/podamibe-custom-user-gravatar/pod-custom-user-gravatar.php on line 179
    kazandragmet.ru

    България ще организира серия от фокусирани дебати относно бъдещето на Общата селскостопанска политика след 2020 г. Целта на Българското председателство е да подпомогне и да насочи Комисията при изготвянето на законодателните предложения. Темата ще бъде обсъдена и на неформалната среща на министрите на земеделието в София през юни 2018 г.


  2. Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/xn90ahjn/public_html/oralo.bg/wp-content/plugins/podamibe-custom-user-gravatar/pod-custom-user-gravatar.php on line 179
    kazandragmet.ru

    ОСП бидейки основополагаща политика на Европейската общност, през годините на рефермиране вече не е изключително секторна политика, а участва пряко или непряко в изпълнението на много обществени задачи и международните ангажименти на ЕС, оставайки една от най-интегрираните и сложни политики на Съюза.  Отчитайки всички нови предизвикателства на ЕС, особено очакваните бюджетните последици от Brexit, от една страна и оценявайки приноса на ОСП за укрепване на политическото, икономическото и социалното сближаване на ЕС, апелираме за силна, обща и адекватно финансирана ОСП след 2020 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук