Албена Симеонова остава начело на браншовата организация на биопроизводителите

Членовете на Българска асоциация „Биопродукти“ (БАБ) се събраха в края на работната седмица в Панагюрище за провеждането на общо отчетно-изборно събрание. На форума беше отчетена едногодишната дейност на БАБ.  Представен, обсъден и гласуван беше отчетът за работата на управителния съвет на БАБ за периода от септември 2016 г. до октомври 2017 г., както  и изпълнението на годишните задачи, приети с Плана за работа на Асоциацията и много други допълнителни дейности и събития, организирани и проведени от БАБ през последната година.

Стремежът на УС на БАБ е да бъде винаги в помощ на членовете на Асоциацията, да реагира бързо, адекватно, компетентно и настоятелно по повод различни проблеми, предизвикани от неочаквани промени, особено в нормативната уредба, пряко касаеща сектора, заявиха от ръководството на БАБ в рамките на отчета си.

На форума беше изтъкнато, че през последните 2 години броят на биопроизводителите, които заявяват желание да станат част от Българска асоциация „Биопродукти“ нараства. Обсъдени и приети бяха кандидатурите на нови членове.

На своя годишен форум членовете на БАБ обсъдиха и предстоящи, важни за сектора на биопроизводството, теми, които бяха заложени в Плана за работа на Асоциацията.

След приемането на отчетите за работата на БАБ през последната година беше избран и нов управителен съвет. Начело на браншовата организация на биопроизводителите за още един мандат остава Албена Симеонова. В новото ръководство бяха преизбрани Веселина Ралчева и Милен Стоянов. Участниците във форума гласуваха доверие и на двама млади биофермери – Сузана Петрова и Дойчин Ганев.

Начело на новия контролен съвет на асоциацията застана Веселин Цветков, като в работата ще му помагат Надя Петкова и Павлин Пантов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук