„Идва времето, в което големият финансов капитал трябва да открие България като една сигурна и атрактивна дестинация“, каза Максим Бехар на инвестиционен форум в Цюрих. На форума присъстваха голям брой инвестиционни банкери, дипломати, инвеститори от сферата на високотехнологичния бизнес. Заедно с българския посланик в Швейцария – д-р Меглена Плугчиева, Бехар направи обстойно представяне на това, което България сега дава на всеки инвеститор – добра данъчна система, сигурност, постоянно подобряваща се бизнес среда.

Snimka1„В този толкова бързо променящ се свят не са много местата, където всеки бизнесмен може да има потенциал да гради бизнеса си бързо и при ниски данъци, без съмнение обаче България е едно от тях“, каза Бехар. Той се спря подробно и на трудностите, които бизнесът изпитва в България, и разказа десетки конкретни примери от опита си като председател на Българския форум на бизнес лидерите, а сега член на неговия Управителен съвет. „Днес България е единствената държава в Европа, в която с относително малко капитал и при много ниски данъци може да се стартира добър бизнес“, допълни той.

Snimka2

Максим Бехар е български бизнесмен, дипломат и медиен и PR експерт. Той е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., президент на световната PR организация ICCO, както и почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук