Различни модели лодки за рибари и рафтъри ще бъдат показани за първи път на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2016“, която ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив.  Основен акцент в нея са ловният и риболовният туризъм, затова непрекъснато се увеличават фирмите, предлагащи оборудване за хобито на хиляди българи.

PanairИзложителите  ще демонстрират  по-широка гама оптически уреди за лов и риболов, наред с оръжия, муниции, принадлежности, въдици и примамки, облекло, обувки и  аксесоари. На щандовете ще присъстват ловни трофеи, дивечови, рибни и горски храни,  действащи реплики на старинни оръжия. Ще има и много атракции, сред които демонстрации на стръв за риболов в басейн.

По-големи ще са експозициите със специализирани превозни средства,  предимно АТВ-та и УТВ-та, тъй като  те стават все по-търсени и за работа, и за свободното време. Посетителите ще видят хитови модели  и аксесоари за тях,  като багажни кутии и куфари, верижни системи, кабини. Високопроходимите машини  за екстремни терени бяха една от сензациите на Международната селскостопанска изложба, която приключи на 28 февруари, затова дистрибуторите  ще дойдат в панаира и в края на март.

Така част от „Агра“ намира продължение в  „Природа, Лов, Риболов“, както и в Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“, която ще се състои по същото време. Тя  показва семена и разсад за цветя и зеленчуци, овошки, декоративни храсти и дървета, инструменти и материали за градинарството,  които бяха силно представени и на „Агра“.

В  „Природа, Лов, Риболов 2016“ по традиция ще се включат държавните горски предприятия,  Изпълнителната агенция по горите,  Съюзът на ловците и риболовците в България и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм,  рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата. Така изложбата затвърждава своята позиция на най-мащабния в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване.

„Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“ отново са част от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които се организират в Международен панаир Пловдив в края на месец март. Посетителите ще видят  също Изложба на общините  (30 март–3 април), Европейски панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика (31 март-3 април), Италиански фестивал на красотата и прическата  (1-3 април),  международни киноложки и фелиноложки  изложби  (2-3 април).

Съчетаването на прояви, ориентирани към широк обхват от възрастови групи и интереси, както и комбинацията от бизнес и атракции привличат над 20 000  гости от страната и чужбина.

Лов-И-Риболов

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук