logobigФирма Self Ovins Bovins произвежда и предлага механизирани хранилки, обори, вентилации и друго вътрешно оборудване за ферми. В областта Аверон, Франция, е партньор номер едно на фермите с, отглеждащи породата Лакон.
От 1987г. Self Ovins Bovins работи за улесняване работата на животновъдите благодарение на качеството, ефикасността и дълготрайността на продуктите си.
Хранилките за овце, кози, говеда и коне дават възможност за автоматично разпределяне на фуражи и хранителни добавки, с което се постигат значителни икономии на храна и труд.
Дозаторите се слагат накрая на хранилките и дават възможност за разпределяне на една до две хранителни добавки било в смеските, било чрез водата. Дистрибуцията може да се пригоди или по линеен път или на дози.

Обори, оборудване с коридори и прегради

Нашият екип от специалисти проектира и изработва порталите и коридорите според Вашите нужди. Ние Ви предлагаме портали на панти или на релси, обикновени или изолационни портали, компактни или портали с отвори, подвижни прегради, които се модифицират в зависимост от пътя на животните, като същевременно осигуряват затварянето на животните.

Проектирането на пътеките е от голяма важност за избягване струпването на животни, за лимитиране на стреса и за улесняване работата на животновъда.

Вентилация и изолация

Ние предлагаме още: Проучване и съвети, инженерен проект за вентилации – вентилация с ръчна настройка или моторизирана с настройка на температурата, вентилационна шахта със страничен отвор, вентилационна шахта с капак плюс регулируема вентилация, изолация на метална или дървена структура на обора, монтаж на вентилация и изолация, а така също и аксесоари и други оборудвания за фермата, като: коридори за наблюдение, разгъваеми бариери, кошари за обагняне, хранилки със или без резервоари, поддръжки за поилки и др., както и колички за кръгли и квадратни бали, мостове за пасажи над стадото и др.

Фабриката ни се намира в Бозул, Аверон, Южна Франция.

Поискайте оферта на сайта ни – www.selfovinsbovins.com

Self Ovins Bovins работи с животновъди от цяла Франция, както и от Испания, Италия, Гърция, Португалия, Словакия и България.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук