thumb_518x345_5601Международните изложби „Винария”, „Агра” и „Фудтех” ще се проведат по едно и също време в рамките на Пловдивския панаир през 2015г, съобщават от пресцентъра на панаира.

Международната селскостопанска изложба „Агра”, Специализираната изложба „БиоАгра”, Международната изложба за винарство и лозарство „Винария” и  Международна изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех” ще се проведат от 4 до 8 март 2015 година. По същото време в Панаира ще има още три прояви:  Международна изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив”, Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия” и Международна изложба за пчеларство „Апи България”.

Обединението на изложенията е по желание на фирмите изложители, тъй като имат общи маркетингови интереси. Паралелното организиране на седемте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг. Обхваща се целият цикъл, включващ  методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни, оборудване за ферми, гарантиращо високо качество на суровините, технологии и техника за тяхната преработка  в хранителната и винарската индустрия, опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения и хотели, уточняват организаторите.

FairProgram2015A4bgsmall_0001

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук