На полето си фирмата ще предложи машини за Зелена Линия с марка Lely.

Косачки Splendimo за предно и задно агрегатиране към трактора, Сеносъбирач Hibiscus с единичен ротор,  Балираща машина с регулируем диаметър на балата и ротор със 17 ножа за допълнително нарязване на масата – опция. Всички дискови косачки Lely са оборудвани с униклана режеща греда с модулна конструкция. Това изобретение на Lely се състои от универсални точки на косене, които директно се задвижват от гъвкав шестоъгълен вал. Тази греда съдържа много по-малко предавки, което допринася за висока произодителност и иконмия на гориво, от 15-20%, както и минимална поддръжка. Подходящо и ефективно прибиране на културата не означава, че окосеният материал се озовава в откоса по подреден начин след като бъде окосен – тук идва на помощ  сеносъбирача. Събирането има голям ефект върху скоростта на прибирането на окосената култура! Балопресите на Lely Welger са известни в целия свят благодарение на техните огромни технически възможности и висока надеждност. Новият автономен подбирач е резултат от заложената от конструкторите основна цел, а тя е – висока производителност. Сега подбирачът е по-надежден, износоустойчив и не изисква поддръжка. Освен това, новият дизайн на подбирача осигурява непрекъснат поток на окосената трева директно в камерата. Машината е високо адаптивна и към материала с който работи, независимо дали балирате сено, слама или влажна силажна маса, чрез задаване на конкретните параметри като плътност, диаметър, вида на връзвателния материал и др. в системата за управлние и контрол Balecontrol E- стандарт, установена в кабината на трактора. Допълнителният ротор за нарязване Xtracut17 допринася за постигане на по-висока плътност на балите, и от тук спестяване на разходи чрез постигане на по-високо качество на съхранение и икономия на време. Конструкцията на ротора е отворена, което позволява захват на по-голям обем окосен материал. Благодарение на това, голямо количество материал се подава в камерата за балиране, което е още една предпоставка, гарантираща висока производителност на машината!

Трактори Case IH, подходящи за малки и средни стопанства от новите серии Farmall А и Maxxum EP, за по-големите стопанства трактори от сериите Case IH Puma EP и Magnum EP.

Телескопичните товарачи Merlo, които намират широко приложение във различните стопанства заради широкия набор от функции, които предлагат. Компактни и производителни машини, гарантиращи ненадминат комфорт, производителност и безопасност.

Форажораздаващо ремарке Farezinмодел MASTER 850 също ще бъде изложено на щанда на  компанията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук