През целия февруари ви очакват кулинарни изкушения

Амброзия е “А ла карт” ресторантът на Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, който е приготвил за февруари гастрономическо пътешествие с дъх на различни  световни вкусове! На почит са най-любимите световни кухни, а известни гостуващи готвачи гарантират незабравими преживявания.

1-8 февруари 2013 –  Испанска кухня
Премиер пътува до Испания! Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт започва пътуването към световните вкусове с Испания – кулинарен кръстопът с културни влияния, които през вековете са превърнали Испанската кухня една от най-популярните Средиземноморски кухни. Можете да се насладите на Испански специалитети в компанията на известни испански вина в ресторант Амброзия, докато Бар Нектар ще предлага тапас селекция.
2-ри Февруари: Гостува Шеф Педро Грас директно от Испания

8-15 Февруари 2013 – Арабска кухня
Февруари продължава в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт със седмица на Арабската кухня – основно комбинация от Средиземноморска, Близко Източна и Индийска храна. Богата на вкусове и подправки, Арабската кухня е синоним на гостоприемство. „Тафатало” означава „Окажете ми честта” – покана да седнете на масата. Окажете честта на Премиер да посетите ресторант Амброзия и да се насладите на гастрономическо пътешествие през вкусовете на 1001 Нощи!
16-ти Февруари: Гостуват Шеф Ради Стамболов и Шеф Сидония Радева (Евроток България)

15-22 февруари 2013 –  Аржентинска кухня
Следващата спирка от пътешествието на Премиер е Аржентина. Насладете се на седмица на Аржентинската кухня в ресторант Амброзия, с известното Телешко като специален гост!
Гостуващ Готвач: Очаквайте скоро

22-28 февруари 2013 – Сицилианска кухня
Премиер посещава Сицилия! Гастрономическото пътуване не може да пропусне обичаната кухня на Сицилия! Насладете се на вкусовете на една от най-известните и предпочитани кухни на Средиземноморието. Сицилианските вкусове ще превземат ресторант Амброзия и обещават незабравимо Епикурейско преживяване!
23-ти февруари: Гостува Шеф Прокопио Гаетано директно от Сицилия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук