В края на следващия месец – от 25 до 28 февруари 2013г, в Дубай се провежда изложението Gulfood – най-голямото изложение в света за хранително-вкусовата промишленост. На изложението се представят над 4200 изложители от целия разнообразен сектор с храни, напитки, суровини и хранителни добавки, услуги в хранителната индустрия и ресторантьорството, обработване и пакетиране на храни.

Основано преди повече от 25 години, Gulfood има доказана репутация като платформа за бизнес-контакти, обмен на знания, опит и нови технологии.

От 26 до 28 март 2013г в Дубай ще се проведе изложението „AGRA Middle East Exhibition” – най-голямото и единствено по рода си селскостопанско изложение в Средния Изток. Изложението е разделено на 5 специализирани изложби: „Селскостопански бизнес”; „Животновъдство”; „Рибарство и аквакултури”; „Градинарство и овощарство”; „Машини и консумативи”.

От 8 до 10 април 2013г отново в Дубай ще се проведе изложение за дървообработваща и дървопреработвателна промишленост „International Wood and Wood Machinery Show”. Събитието се е превърнало в платформа за иновации и съвременни технологии и демонстрира напредъка в дървообработващия сектор в региона.

Заявки за участие в изложенията представителите на земеделските производители и преработватели на суровини и техните организации могат да отправят през сайтовете на изложенията:

 

[info]

www.gulfood.com

www.agramiddleeast.com

www.dubaiwoodshow.com

[/info]

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Много се радвам, че попаднах на този блог и че научих тази важна информация, а именно , че ” В края на следващия месец – от 25 до 28 февруари 2013г, в Дубай се провежда изложението Gulfood – най-голямото изложение в света за хранително-вкусовата промишленост. На изложението се представят над 4200 изложители от целия разнообразен сектор с храни, напитки, суровини и хранителни добавки, услуги в хранителната индустрия и ресторантьорството, обработване и пакетиране на храни.” Което значи че е време да отивам и да си купувам билет, със сигурносттази изложба ще бъде уникална както е всичко в тази страна, място на всичко съвременно.Хора с голяма репутация и известни имена ще бъдат там.

  2. Статията е страхотна и много се радвам че попаднах точно на нея , за да науча това, че от 8 до 10 април 2013г в Дубай ще се проведе изложение за дървообработваща и дървопреработвателна промишленост „International Wood and Wood Machinery Show”. Дано тази година успея да стигна на време там и видя всичко с очите си.Не случайно събитието се е превърнало в платформа за иновации и съвременни технологии и демонстрира напредъка в дървообработващия сектор в региона.Именно за там мечтаят повечето завършващи архитекти и искат да попаднат там, за да развият своите мечти и идеи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук