Днес 11.12.2012г от 14 часа в хотел Шератон, се проведе редовното заседание на Регионалния борд на GS1 Националните организации в Европа. В него участват изпълнителните директори на 28 Национални организации в Европа.

За първи път Домакин на събитието е Съвет GS1 България към БТПП. Мигел Лопера – президент и изпълнителен директор на Глобъл офис на GS1 – взе участие на заседанието.

С приветствено слово към участниците се обърна Председателят на Българско-търговска промишлена палата г-н Цветан Симеонов, който е и Председател на Борда на GS1 България. Редовното заседание има важна роля за управление на дейността на GS1 организацията в Европа. Освен финансов отчет за 2012г и избор на нов Регионален изпълнителен съвет през първия ден от заседанието ще бъдат обсъдени важни въпроси, свързани с участието на „GS1 в Европа“ в инициативата ECR (Efficient Consumer Response) на участниците във веригата за снабдяване в Европа (повече за инициативата http://www.ecr-all.org/about-ecr-europe). Разгледа се и въпроса с използване на GTIN номерата на продукти, които са спрени от производство, като позицията на организацията е, че не бива да се допуска повторна употреба.

[info]GS1 е водеща международна организация, която разработва и внедрява глобални стандарти и решения, с цел повишаване на ефективността и прозрачността по веригите за търсене и предлагане в различните отрасли по света. Визията на GS1 е свят, в който продуктите и информацията за тях се движат ефективно и безопасно по веригата за снабдяване, в полза на бизнеса и с цел подобряване живота на хората всеки ден и навсякъде по света.[/info]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашият коментар!
Моля, въведете името си тук