Абонамент

Абонаментна кампания 2018 г.

Абонаментната кампания за 2018 г. на нашите списания „Земеделие плюс” и „Животновъдство BG” започна. Ако желаете да получавате печатните им броеве може да го направите на сайта ни като попълните формата по-долу, да го поръчате в клоновете на Български пощи, кат.№1324 за „Земеделие плюс” и Български пощи, кат.№1313 за „Животновъдство BG”, в сайта на ДобиПрес ЕООД, Разпространение на печата АД или на място в редакцията на издателството.

Поръчай абонамент за 2018 г.:
[contact-form-7 id=”4188″ title=”Contact form 1″]След попълване на формата наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточнение на начина на плащане и получаване на списанията, броя им през годината и всички останали въпроси, които имате.

Abonament Oralo 2016

„Земеделие плюс” заедно с „Животновъдство BG” са продължители на най-старото земеделско списание в България – сп. „Орало”, издавано от 1894 г. Като негов достоен наследник нашата редакция се стреми да помага на своите читатели с надеждна информация, подготвена от професионалисти. В България земеделието и животновъдството са основни отрасли и независимо от трудностите през последните години, те бавно, но сигурно започнаха да се разрастват и развиват. Затова целта на нашите две списания е да поднася актуална и качествена информация, в услуга на производителите, улесняваща техния работен процес и помагаща им в справянето с проблемите на отрасъла.

Comments are closed.